Tegenwoordig kun je al bromfiets theorie examen doen vanaf 15,5 jaar. Dat is heel handig want zo kun je, door bijtijds je theorie examen te doen, zorgen dat je, zodra je 16 bent geworden, je praktijklessen en praktijkexamen kunt doen.

Uiteraard moet je zorgen dat je een en ander wel op tijd vast legt. Ga er van uit dat de gemiddelde wachttijd bij het CBR drie weken bedraagt. Wij lessen met maximaal 2 bromfietsleerlingen en in tegenstelling tot “enkele andere rijscholen” geven wij (in principe) géén opleiding in één dag! Door wie jouw opleiding betaald wordt doet niet ter zake; het is gewoon een hoop geld. Daarom willen wij dat je een gedegen opleiding krijgt met een grote kans om in één keer te slagen voor het examen.

Waarom kiezen voor bromfietsrijschool Animo / Nr.1 in Haarlem?

Goed praktijkles krijgen kan gewoonweg niet met 4 leerlingen tegelijk. Een instructeur kan op die manier nooit de aandacht geven die vereist is in sommige situaties. Eigenlijk zelfs levensgevaarlijk. Wij noemen dit gewoon “zakkenvullerij”. Een rij“school” onwaardig. Dit geldt ook voor de “opleiding in één dag”; Na ongeveer twee uur praktijkles (dan bedoelen we ook echt les !) neemt de concentratie af. Met gevolg dat de gemiddelde leerling niets meer in zich opneemt en de kans op ongevallen beduidend toeneemt… Stel je voor dat je ná deze twee uur dus nóg twee uur moet lessen én daarna dan nog examen moet doen. Waanzin en geheel onnodig… In de periode tussen het aanvragen en het praktijkexamen is het veel verstandiger (en veiliger) om twee keer twee uurtjes te lessen. Ja, wij draaien op jaarbasis iets minder praktijkexamens dan “die enkele andere rijscholen”. Wij zullen ook wel minder verdienen dan “die enkele andere rijscholen” maar wij kunnen in ieder geval zeggen dat onze leerlingen goudeerlijk les krijgen. Dit bewijst ons slagings- percentage. Animo / Nr.1: De grootste kans om in één keer te slagen.

BROMFIETS NIEUWS

  DOWNLOADS / AANBEVOLEN

  Ons slagingspercentage

  Slagingspercentage voor eerste examens: 94%
  Slagingspercentage voor herexamens: 81%
  Gemiddelde slagingspercentage in Haarlem: 66%

  Controleer deze gegevens op rijschoolgegevens.nl.

  COMPLEET PAKKET SCOOTERRIJLES

  NU VOOR € 372,-!

  Dit complete bromfietspakket bevat een theorieboek, 2 x 2 uur theorieles, 1 theorie examen,
  3,5 uur praktijkles (1 x 2 uur en 1 x 1,5 uur) en 1 praktijkexamen.

  ERVARINGEN VIA KLANTENVERTELLEN.NL

  Top rijschool, goede begeleiding, je krijgt les in jouw persoonlijke tempo, dus niks geen gehaast, je leert er een hoop en bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Kortom kom lessen bij Animo nr1 als je auto, motor of scooter wilt rijden.
  Ik zelf heb nu een jaar en 2 maanden me motor rijbewijs en trotse eigenaar van een mooie Honda chopper.
  Groetjes Linda
  Linda
  Linda
  Uit Haarlem
  Animo is een hele goede professionele rijschool! Ik heb zelf mijn scooterrijbewijs in 1 keer gehaald en ben op dit moment bezig met rijlessen voor mijn autorijbewijs. Deze rijschool is heel erg aan te raden !
  Melissa
  Melissa
  Uit Haarlem

  Het bromfietsexamen

  Scooterrijles geslaagde bij Scooterrijschool Animo-Nr.1 in HaarlemHet bromfietsexamen duurt ongeveer 45 minuten, waarvan je circa 25 minuten daadwerkelijk op de weg rijdt. De overige tijd is nodig om kennis te maken met de examinator, uitleg over de portofoon en natuurlijk na afloop de nabespreking: (ben je geslaagd of niet?).
  Tijdens de rit op de weg rijdt de examinator (en je instructeur, als je dit graag wilt) op een bromfiets achter je aan en krijg je via de portofoon (net als bij het motorexamen) te horen welke kant je op moet.
  Onderschat dit examen niet, want je krijgt (als je geslaagd bent) net als beginnende automobilisten gewoon een puntenrijbewijs (beginners rijbewijs). Dat wil zeggen dat je voor iedere (grove) overtreding in het verkeer (straf)punten krijgt. Na drie strafpunten kun je weer opnieuw examen doen.
  Om praktijklessen te mogen nemen moet je éérst in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Het bromfietsexamen voor je theoriecertificaat mag je per juni 2011 al vanaf 15,5 jaar doen.

  Onze pakketten voor scooterrijles/bromfietsrijles

  Om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op het examen hebben wij de volgende mogelijkheden:

   

  Pakket A (compleet), NU € 372,-!
  • Theorieboek
  • 2 x 2 uur theorieles (theorieles mag je natuurlijk al volgen vóór dat je 16 bent)
  • 1 x theorie-examen
  • 3,5 uur praktijkles (1 x 2 uur en 1 x 1,5 uur)
  • 1 x praktijkexamen.

   

  Pakket B (alléén praktijk), NU 320,-!
  • 3,5 uur praktijkles (1 x 2 uur en 1 x 1,5 uur)
  • 1 x praktijkexamen.

  Volg ons op Facebook!

  RijschoolHaarlem
  MAIL ONS!

  DIRECT AANMELDEN SCOOTERRIJLES

  Maak nu direct gebruik van onze scherpe aanbiedingen!

  Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Bel dan naar 023-5254509 en je zal gelijk geholpen worden. Wil je liever mailen? Dat kan via info@animo-nr1.nl.

  GESLAAGD VOOR SCOOTER BIJ RIJSCHOOL ANIMO / NR.1

  Kosten scooter examens

  Een los theorie-examen kost € 38,50
  Een los praktijkexamen kost € 192,00
  TIP: Reserveer je zelf je theorie-examen bij www.cbr.nl dan kost dit je slechts € 34,50.
  ONS SLAGINGSPERCENTAGE

  HOGE SLAAG- KANS!

  De slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren, zoals het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt.

  DUS NOG ÉÉN KEER...

  Waarom scooter rijlessen bij Rijschool Animo-Nr.1?

  Omdat de bromfietsopleiding alléén gegeven mag worden door motorinstructeurs. Vergelijk op www.rijschoolgegevens.nl ons slagingspercentage voor de motor maar eens met dat van de andere rijscholen welke de bromfiets opleiding in Haarlem en omgeving doen.

  Nu is de keus snel gemaakt. Toch?

  BEOORDELINGEN VAN ONZE (EX-)LEERLINGEN

  Wij doen er alles aan om hoge kwaliteit rijles te geven en een goede indruk bij onze leerlingen achter te laten. Ben jij een (ex-)leerling bij ons en wil je graag je ervaring met ons en onze websitebezoekers delen? Of wil je, als rijschool zoekende, de ervaringen van onze leerlingen inzien? Surf dan naar onze Facebookpagina of lees enkele van de Facebook reviews hieronder:

  • 5 star review  heeft een degelijke uit straling geeft rust en ze zijn gewoon goeddddddddddddddddddddd

   Hein Planting Avatar Hein Planting
   1 June 2015

   positive review  Ontzettend goede en leuke lessen gehad met Fraukje. De TTT en het rijden naar Amsterdam heeft mij ontzettend geholpen om in 1x te slagen. Ook de tips die ik kreeg onder het rijden waren van groot belang. Dank voor alles Fraukje!

   Jesper De Wit Avatar Jesper De Wit
   20 March 2019

   positive review  Een TOP rijschool! Ik heb mijn autorijbewijs in 1x gehaald bij Cees. Mijn theorie heb ik ook in 1x gehaald. De theorieles die de rijschool aanbied vond ik zeer nuttig. De kleine details en regeltjes werden verteld waardoor er niks nieuws was toen ik het examen maakte. De lessen bij Cees waren gezellig en leerzaam. Cees was streng op de momenten waar het nodig was en hij leerde mij handige trucjes voor het examen. Animo is een fijne, leerzame en gezellige rijschool om je rijbewijs te halen. Ik zou deze rijschool zeker aanraden! Allemaal bedankt voor de fijne begeleiding en ik kom zeker nog een keer langs😊

   Deborah van der Hooft Avatar Deborah van der Hooft
   2 January 2020
  • positive review  Veel geduld en goede manier van lesgeven voor onze zoon

   Marleen Stomphorst-Keur Avatar Marleen Stomphorst-Keur
   15 May 2019

   5 star review  Rijbewijs binnen; een bedankje lijkt mij daarom wel zo op z'n plaats. Dank Cees voor het fijne samenwerken, maar vooral voor je eindeloze geduld. Niet alleen heeft dit een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn rijskills, maar ook wat betreft geografische kennis ben ik er een stuk op vooruit gegaan ;-)! Zo af en toe eens een goede grap tussendoor en het was méér dan prima vertoeven met je, Cees! Nogmaals dank voor alles, een absolute aanrader!

   Maaike Siegerist Avatar Maaike Siegerist
   6 June 2018

   5 star review  Yes geslaagd! Bedankt Cees voor het geduld en het vertrouwen! En natuurlijk de goede lessen!

   Iris Juffermans Avatar Iris Juffermans
   12 June 2018
  • 5 star review  De beste rijschool!!�������

   Ghlana Joseph Karkoub Avatar Ghlana Joseph Karkoub
   9 February 2018

   5 star review  Beste rijschool in Haarlem. De lessen gaan op je eigen tempo. Instructeur Cees heeft jaren ervaring en dat merk je! Ze weten precies waar je je op moet richten, en de voorbereiding op de examens zijn perfect! Dat neemt meteen de zenuwen weg waardoor je met zekerheid gaat rijden. NR 1 DUS!

   Sacha van den Nieuwenhoff Avatar Sacha van den Nieuwenhoff
   28 June 2018

   5 star review  Geweldige rijschool. Met humor en toch streng naar de kinderen . Zoon in 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk.

   Micheline van Zijp Avatar Micheline van Zijp
   30 January 2017
  • 5 star review  Dit is een goede collega rijschool , aardige instructeurs , goed materiaal en de koffie staat altijd klaar 😀

   Guido Serné Avatar Guido Serné
   14 September 2014

   5 star review  Voor mij is rijschool Animo zonder twijfel de beste in de regio! 10 jaar geleden heb ik mijn auto rijbewijs na de lessen van Animo in één keer kunnen halen. Nu ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met het oefenen voor het motor rijbewijs. De lessen van Fred zijn ontzettend gaaf en bovendien gezellig 😉 . Iedere rit leerde ik weer iets nieuws en ik kreeg altijd een hoop feedback mee naar huis. Fred zijn aandacht is altijd 100% bij zijn leerlingen. Thanks Fred, door je goede lessen ben ik binnen het pakket van 25 lessen in één keer geslaagd voor het AVB- en AVD-examen!

   Nils Ringersma Avatar Nils Ringersma
   25 October 2017

   5 star review  Helemaal top!! In een keer me geslaagd voor me motor rijbewijs! Alles werd duidelijk en in alle rust uitgelegd. Ik ga nu zeker met een veilig gevoel op de motor zitten!

   Sanne Verzijlenberg Avatar Sanne Verzijlenberg
   29 March 2016
  • 5 star review  Rustige en geduldige instructeur , goede begeleiding , zowel theorie als praktijk in één keer gehaald 🙂 in één woord TOPPIE!!

   Marcel Winkelhuis Avatar Marcel Winkelhuis
   22 August 2013

   5 star review  Bedankt voor de scooter rijlessen van onze dochter Naomi! Ze heeft bij jullie in 1 1/2 uur meer geleerd dan bij Proficiat in 2 dagen!!

   Patricia Bosma Avatar Patricia Bosma
   26 September 2016

   5 star review  Super toppe rijschool

   Alex Shevchuk Avatar Alex Shevchuk
   21 August 2015
  • 1 star review  Start leek goed maar gaandeweg zou ik adviseren om het pakket af te wegen tegen de daadwerkelijke kosten. Dit niets ten nadele van de goede instructeurs auto in dit geval

   Stephan Roos Avatar Stephan Roos
   17 March 2017

   5 star review  Gisteren geslaagd voor motorrijbewijs! Mocht je twijfelen over welke rijschool je wil, twijfel niet langer!

   Robin Robin Avatar Robin Robin
   7 May 2015

   5 star review  Zouden jullie ajb óók op onze website, een "respons" achter willen laten bij "klanten vertellen"? óók diegene die niet of minder tevreden is.

   Willem Groot Avatar Willem Groot
   20 September 2013
  • 5 star review  Voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen zit je bij animo num 1 op de juiste plek. Ik heb hem in 1 keer gehaald in 2013 eind januarie het was koud berg sneeuw aan de kant van de weg en toch geslaagd dankzij een goede instrukteur. Met vriendelijke groet Ellen.

   Ellen Hartman Avatar Ellen Hartman
   14 September 2014

   positive review  In 1 keer geslaagd met een top instructeur Fred de Graaf waar je niets anders van zou verwachten. Naast autorijden heb ik nog zoveel meer geleerd hier. Als je goed wilt leren autorijden is dit een absolute aanrader.

   Joost Huter Avatar Joost Huter
   23 September 2019

   5 star review  Top rijschool mijn dochter angel angenent heeft op 4 januari haar scooter rijbewijs in 1 keer gehaald

   Bertha Angenent Avatar Bertha Angenent
   10 January 2018
  • positive review  als je als 42 jarige begint met lessen ben je onzeker of je dit wel kan. Fred van schrier neemt die onzekerheden zo voor je weg met uitleg en precies weten wat je nodig hebt. Ik ben ik 1 keer geslaagd. Ik kan iedereen Fred aanraden als instructeur.. en weet je bent nooit te oud om iets te leren...

   Ferdi Westra Avatar Ferdi Westra
   6 June 2019

   5 star review  Motorrijbewijs gehaald bij animo1, en raad ze aan iedereen aan! Kundige instructeurs, die hun lessen aanpassen aan de leerlingen, en ervoor zorgen dat je echt leert rijden ipv alleen het papiertje haalt. Kon in de week na het afrijden al vol vertrouwen naar Duitsland voor een paar dagen flink bochten rijden.

   Helen Bernard Avatar Helen Bernard
   4 February 2017

   positive review  Fijne rijschool en hele aardige instructeur. In 1 keer geslaagd. Dankjewel Fred & Animo!

   Rosalie Christoffels Avatar Rosalie Christoffels
   7 January 2019
  • 5 star review  Fijne rijschool!

   Belinda Vos Avatar Belinda Vos
   16 October 2015

   5 star review  Leuke rijschool, brommer in 1 keer gehaald en vandaag m'n auto in 1 keer!! En gezellige leraren

   Anne Braaij Avatar Anne Braaij
   17 June 2014

   positive review  Super vriendelijke rijschool en hoog slagingskans! Top. Bedankt.👍

   Astrid Steenkist Avatar Astrid Steenkist
   1 October 2019
  • 1 star review  Slecht... teveel lessen genomen zonder goede begeleiding. A1 motor is ook slecht onderhouden. Raadt het niet aan.

   Nuri Yilmaz Avatar Nuri Yilmaz
   18 April 2018

   5 star review  Uitstekende rijschool. Fred is een geweldige instructeur die mij ongelovelijk goed heeft voorbereid op het motorrijden. Hier moet je lessen als je wil slagen

   Thomas van den Hoff Avatar Thomas van den Hoff
   4 July 2018

   5 star review  Rijschool animo-nr1 is gewoon dé rijschool waar je heen gaat als je je rijbewijs wilt halen. Je wordt altijd hartelijk ontvangen door de dames achter de balie en de koffie staat altijd voor je klaar....als je dan óók nog perfect en gezellig rijles krijgt is het plaatje compleet! Ik zeg....Doen!

   Miranda van der Putten Avatar Miranda van der Putten
   23 January 2014