Tegenwoordig kun je al bromfiets theorie examen doen vanaf 15,5 jaar. Dat is heel handig want zo kun je, door bijtijds je theorie examen te doen, zorgen dat je, zodra je 16 bent geworden, je praktijklessen en praktijkexamen kunt doen.

Uiteraard moet je zorgen dat je een en ander wel op tijd vast legt. Ga er van uit dat de gemiddelde wachttijd bij het CBR drie weken bedraagt. Wij lessen met maximaal 2 bromfietsleerlingen en in tegenstelling tot “enkele andere rijscholen” geven wij (in principe) géén opleiding in één dag! Door wie jouw opleiding betaald wordt doet niet ter zake; het is gewoon een hoop geld. Daarom willen wij dat je een gedegen opleiding krijgt met een grote kans om in één keer te slagen voor het examen.

Waarom kiezen voor bromfietsrijschool Animo / Nr.1 in Haarlem?

Goed praktijkles krijgen kan gewoonweg niet met 4 leerlingen tegelijk. Een instructeur kan op die manier nooit de aandacht geven die vereist is in sommige situaties. Eigenlijk zelfs levensgevaarlijk. Wij noemen dit gewoon “zakkenvullerij”. Een rij“school” onwaardig. Dit geldt ook voor de “opleiding in één dag”; Na ongeveer twee uur praktijkles (dan bedoelen we ook echt les !) neemt de concentratie af. Met gevolg dat de gemiddelde leerling niets meer in zich opneemt en de kans op ongevallen beduidend toeneemt… Stel je voor dat je ná deze twee uur dus nóg twee uur moet lessen én daarna dan nog examen moet doen. Waanzin en geheel onnodig… In de periode tussen het aanvragen en het praktijkexamen is het veel verstandiger (en veiliger) om twee keer twee uurtjes te lessen. Ja, wij draaien op jaarbasis iets minder praktijkexamens dan “die enkele andere rijscholen”. Wij zullen ook wel minder verdienen dan “die enkele andere rijscholen” maar wij kunnen in ieder geval zeggen dat onze leerlingen goudeerlijk les krijgen. Dit bewijst ons slagings- percentage. Animo / Nr.1: De grootste kans om in één keer te slagen.

BROMFIETS NIEUWS

  DOWNLOADS / AANBEVOLEN

  Ons slagingspercentage

  Slagingspercentage voor eerste examens: 94%
  Slagingspercentage voor herexamens: 81%
  Gemiddelde slagingspercentage in Haarlem: 66%

  Controleer deze gegevens op rijschoolgegevens.nl.

  COMPLEET PAKKET SCOOTERRIJLES

  NU VOOR € 372,-!

  Dit complete bromfietspakket bevat een theorieboek, 2 x 2 uur theorieles, 1 theorie examen,
  3,5 uur praktijkles (1 x 2 uur en 1 x 1,5 uur) en 1 praktijkexamen.

  ERVARINGEN VIA KLANTENVERTELLEN.NL

  Top rijschool, goede begeleiding, je krijgt les in jouw persoonlijke tempo, dus niks geen gehaast, je leert er een hoop en bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Kortom kom lessen bij Animo nr1 als je auto, motor of scooter wilt rijden.
  Ik zelf heb nu een jaar en 2 maanden me motor rijbewijs en trotse eigenaar van een mooie Honda chopper.
  Groetjes Linda
  Linda
  Linda
  Uit Haarlem
  Animo is een hele goede professionele rijschool! Ik heb zelf mijn scooterrijbewijs in 1 keer gehaald en ben op dit moment bezig met rijlessen voor mijn autorijbewijs. Deze rijschool is heel erg aan te raden !
  Melissa
  Melissa
  Uit Haarlem

  Het bromfietsexamen

  Scooterrijles geslaagde bij Scooterrijschool Animo-Nr.1 in HaarlemHet bromfietsexamen duurt ongeveer 45 minuten, waarvan je circa 25 minuten daadwerkelijk op de weg rijdt. De overige tijd is nodig om kennis te maken met de examinator, uitleg over de portofoon en natuurlijk na afloop de nabespreking: (ben je geslaagd of niet?).
  Tijdens de rit op de weg rijdt de examinator (en je instructeur, als je dit graag wilt) op een bromfiets achter je aan en krijg je via de portofoon (net als bij het motorexamen) te horen welke kant je op moet.
  Onderschat dit examen niet, want je krijgt (als je geslaagd bent) net als beginnende automobilisten gewoon een puntenrijbewijs (beginners rijbewijs). Dat wil zeggen dat je voor iedere (grove) overtreding in het verkeer (straf)punten krijgt. Na drie strafpunten kun je weer opnieuw examen doen.
  Om praktijklessen te mogen nemen moet je éérst in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Het bromfietsexamen voor je theoriecertificaat mag je per juni 2011 al vanaf 15,5 jaar doen.

  Onze pakketten voor scooterrijles/bromfietsrijles

  Om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op het examen hebben wij de volgende mogelijkheden:

   

  Pakket A (compleet), NU € 372,-!
  • Theorieboek
  • 2 x 2 uur theorieles (theorieles mag je natuurlijk al volgen vóór dat je 16 bent)
  • 1 x theorie-examen
  • 3,5 uur praktijkles (1 x 2 uur en 1 x 1,5 uur)
  • 1 x praktijkexamen.

   

  Pakket B (alléén praktijk), NU 320,-!
  • 3,5 uur praktijkles (1 x 2 uur en 1 x 1,5 uur)
  • 1 x praktijkexamen.

  Volg ons op Facebook!

  RijschoolHaarlem
  MAIL ONS!

  DIRECT AANMELDEN SCOOTERRIJLES

  Maak nu direct gebruik van onze scherpe aanbiedingen!

  Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Bel dan naar 023-5254509 en je zal gelijk geholpen worden. Wil je liever mailen? Dat kan via info@animo-nr1.nl.

  GESLAAGD VOOR SCOOTER BIJ RIJSCHOOL ANIMO / NR.1

  Kosten scooter examens

  Een los theorie-examen kost € 38,50
  Een los praktijkexamen kost € 192,00
  TIP: Reserveer je zelf je theorie-examen bij www.cbr.nl dan kost dit je slechts € 34,50.
  ONS SLAGINGSPERCENTAGE

  HOGE SLAAG- KANS!

  De slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren, zoals het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt.

  DUS NOG ÉÉN KEER...

  Waarom scooter rijlessen bij Rijschool Animo-Nr.1?

  Omdat de bromfietsopleiding alléén gegeven mag worden door motorinstructeurs. Vergelijk op www.rijschoolgegevens.nl ons slagingspercentage voor de motor maar eens met dat van de andere rijscholen welke de bromfiets opleiding in Haarlem en omgeving doen.

  Nu is de keus snel gemaakt. Toch?

  BEOORDELINGEN VAN ONZE (EX-)LEERLINGEN

  Wij doen er alles aan om hoge kwaliteit rijles te geven en een goede indruk bij onze leerlingen achter te laten. Ben jij een (ex-)leerling bij ons en wil je graag je ervaring met ons en onze websitebezoekers delen? Of wil je, als rijschool zoekende, de ervaringen van onze leerlingen inzien? Surf dan naar onze Facebookpagina of lees enkele van de Facebook reviews hieronder:

  • 5 star review  Nix dan lof voor deze rijschool en hun instructeurs. Door het vertrouwen van Willem heb ik doorgezet en uiteindelijk beide motor examens in 1 keer gehaald. Wil je goed leren motorrijden, neem les bij Animo. Zeer ervaren instrukteurs, gezellige rijschool en no-nonsense rijles. Het recept voor het halen van je rijbewijs! Dank jullie wel, ik kan met vertrouwen de weg op. 10. ps. foto toch niet gelukt?

   thumb Tineke Calonaci
   8/24/2014

   5 star review  Rustige en geduldige instructeur , goede begeleiding , zowel theorie als praktijk in één keer gehaald 🙂 in één woord TOPPIE!!

   thumb Marcel Winkelhuis
   8/22/2013

   5 star review  Voor iedereen die zijn rijbewijs wil halen zit je bij animo num 1 op de juiste plek. Ik heb hem in 1 keer gehaald in 2013 eind januarie het was koud berg sneeuw aan de kant van de weg en toch geslaagd dankzij een goede instrukteur. Met vriendelijke groet Ellen.

   thumb Ellen Hartman
   9/14/2014
  • 5 star review  Opzoek naar een rijschool ??? Stop maar met zoeken !!! Rijschool Animo-nr1 is DE rijschool waar ook jij je rijlessen van wilt hebben. Prima lessen gehad voor mijn motor A en in 1 X geslaagd natuurlijk. Uitstekende instructeurs die met geduld, duidelijkheid en vakkennis les geven. Ik ben zeer blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.

   thumb Arjan Jansen
   10/07/2015

   5 star review  Uitstekende rijschool. Fred is een geweldige instructeur die mij ongelovelijk goed heeft voorbereid op het motorrijden. Hier moet je lessen als je wil slagen

   thumb Thomas van den Hoff
   7/04/2018

   5 star review  Animo is Geweldig, de instructeur Fred is echt een Topper!!! Wij zijn superblij, bedankt Fred voor de goede zorgen en aandacht namens ons en onze dochter. Straks kan ze verder bij jou voor haar auto. Animo is echt een aanrader!!

   thumb Saskia van Rossum
   5/02/2017
  • 5 star review  Motorrijbewijs gehaald bij animo1, en raad ze aan iedereen aan! Kundige instructeurs, die hun lessen aanpassen aan de leerlingen, en ervoor zorgen dat je echt leert rijden ipv alleen het papiertje haalt. Kon in de week na het afrijden al vol vertrouwen naar Duitsland voor een paar dagen flink bochten rijden.

   thumb Helen Bernard
   2/04/2017

   5 star review  Leuke rijschool, brommer in 1 keer gehaald en vandaag m'n auto in 1 keer!! En gezellige leraren

   thumb Anne Braaij
   6/17/2014

   5 star review  Zouden jullie ajb óók op onze website, een "respons" achter willen laten bij "klanten vertellen"? óók diegene die niet of minder tevreden is.

   thumb Willem Groot
   9/20/2013
  • 5 star review  Bedankt voor de scooter rijlessen van onze dochter Naomi! Ze heeft bij jullie in 1 1/2 uur meer geleerd dan bij Proficiat in 2 dagen!!

   thumb Patricia Bosma
   9/26/2016

   als je als 42 jarige begint met lessen ben je onzeker of je dit wel kan. Fred van schrier neemt die onzekerheden zo voor je weg met uitleg en precies weten wat je nodig hebt. Ik ben ik 1 keer geslaagd. Ik kan iedereen Fred aanraden als instructeur.. en weet je bent nooit te oud om iets te leren...

   thumb Ferdi Westra
   6/06/2019

   In 1 keer geslaagd met een top instructeur Fred de Graaf waar je niets anders van zou verwachten. Naast autorijden heb ik nog zoveel meer geleerd hier. Als je goed wilt leren autorijden is dit een absolute aanrader.

   thumb Joost Huter
   9/23/2019
  • 5 star review  Rijbewijs binnen; een bedankje lijkt mij daarom wel zo op z'n plaats. Dank Cees voor het fijne samenwerken, maar vooral voor je eindeloze geduld. Niet alleen heeft dit een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn rijskills, maar ook wat betreft geografische kennis ben ik er een stuk op vooruit gegaan ;-)! Zo af en toe eens een goede grap tussendoor en het was méér dan prima vertoeven met je, Cees! Nogmaals dank voor alles, een absolute aanrader!

   thumb Maaike Siegerist
   6/06/2018

   1 star review  Voor me scooter was t nog goed maar toen ik voor me auto ging... Instructeurs weten niet hoe ze les moeten geven en zijn chagrijnig! Het probleem wat Animo in 30 lessen niet lukte om op te lossen is bij een andere rijschool in 15 minuten opgelost! Dus echt geen aanrader je wordt afgekat en belachelijk gemaakt en daar betaal je dan ff €46 per uur voor...

   thumb Emiel Zevenhoven
   8/21/2014

   5 star review  Yes geslaagd! Bedankt Cees voor het geduld en het vertrouwen! En natuurlijk de goede lessen!

   thumb Iris Juffermans
   6/12/2018
  • 5 star review  De beste rijschool!!�������

   thumb Ghlana Joseph Karkoub
   2/09/2018

   Veel geduld en goede manier van lesgeven voor onze zoon

   thumb Marleen Stomphorst-Keur
   5/15/2019

   5 star review  Top rijschool, je leert er een hoop, goede begeleiding en bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Kortom kom lessen bij Animo nr1 als je goed wilt leren auto, motor of brommer rijden.

   thumb Linda van Bekkum
   2/01/2014
  • 5 star review  Geweldige rijschool. Met humor en toch streng naar de kinderen . Zoon in 1 keer geslaagd voor theorie en praktijk.

   thumb Micheline van Zijp
   1/30/2017

   Ik heb mijn lessen gevolgd bij Cees. Dit is allemaal heel goed gegaan. Cees geeft fijn les en heeft ervoor gezorgd dat ik voor zowel mijn theorie als praktijk in 1x ben geslaagd!

   thumb Demy van Opzeeland
   10/16/2019

   5 star review  Voor mij is rijschool Animo zonder twijfel de beste in de regio! 10 jaar geleden heb ik mijn auto rijbewijs na de lessen van Animo in één keer kunnen halen. Nu ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met het oefenen voor het motor rijbewijs. De lessen van Fred zijn ontzettend gaaf en bovendien gezellig 😉 . Iedere rit leerde ik weer iets nieuws en ik kreeg altijd een hoop feedback mee naar huis. Fred zijn aandacht is altijd 100% bij zijn leerlingen. Thanks Fred, door je goede lessen ben ik binnen het pakket van 25 lessen in één keer geslaagd voor het AVB- en AVD-examen!

   thumb Nils Ringersma
   10/25/2017
  • 1 star review  Slecht... teveel lessen genomen zonder goede begeleiding. A1 motor is ook slecht onderhouden. Raadt het niet aan.

   thumb Nuri Yilmaz
   4/18/2018

   1 star review  Start leek goed maar gaandeweg zou ik adviseren om het pakket af te wegen tegen de daadwerkelijke kosten. Dit niets ten nadele van de goede instructeurs auto in dit geval

   thumb Stephan Roos
   3/17/2017

   5 star review  Gisteren geslaagd voor motorrijbewijs! Mocht je twijfelen over welke rijschool je wil, twijfel niet langer!

   thumb Robin Robin
   5/07/2015
  • 5 star review  Heb bij Animo ook mn motortijbewijs in 1 x gehaald. Goede instructeur gehad (best wel streng, maar oplettend). Ik zei altijd dat Fred haviks-ogen had, want hij ziet echt alles. Maar zo leer je het wel !!!! Mijn AVB haalde ik ook in 1 x. (Mijn theorie haalde ik ook in 1 x, maar 2 fouten van de 50, maar dat is gewoon een kwestie van leren). Al met al een hele goede rijschool waar je top les krijgt.

   thumb Eugene Pijloo
   9/30/2013

   5 star review  Fijne rijschool!

   thumb Belinda Vos
   10/16/2015

   5 star review  Super toppe rijschool

   thumb Alex Shevchuk
   8/21/2015
  • 5 star review  Dit is een goede collega rijschool , aardige instructeurs , goed materiaal en de koffie staat altijd klaar 😀

   thumb Guido Serné
   9/14/2014

   1 star review  Wat een zielig persoon ben je ook willem, ik heb me gisteren goed ingegooien en proberen niet te verlagen tot jouw niveau! Maar toch kon ik het te laten om even te roepen : hou je bezig met je eigen toko'tje en trek pas je bek openen als derden daar pas behoeften aan hebben!

   thumb Sukru Caglar
   7/28/2014

   5 star review  Aah net m'n brommerrijbewijs in 1x gehaald!! Ik ben echt super blij en van het begin tot eind super begeleid. M'n theorie had ik ook in 1x gehaald 😀

   thumb Froukje Bats
   5/15/2014