Tegenwoordig kun je al bromfiets theorie examen doen vanaf 15,5 jaar. Dat is heel handig want zo kun je, door bijtijds je theorie examen te doen, zorgen dat je, zodra je 16 bent geworden, je praktijklessen en praktijkexamen kunt doen.

Uiteraard moet je zorgen dat je een en ander wel op tijd vast legt. Ga er van uit dat de gemiddelde wachttijd bij het CBR drie weken bedraagt. Wij lessen met maximaal 2 bromfietsleerlingen en in tegenstelling tot “enkele andere rijscholen” geven wij (in principe) géén opleiding in één dag! Door wie jouw opleiding betaald wordt doet niet ter zake; het is gewoon een hoop geld. Daarom willen wij dat je een gedegen opleiding krijgt met een grote kans om in één keer te slagen voor het examen.

Waarom kiezen voor bromfietsrijschool Animo / Nr.1 in Haarlem?

Goed praktijkles krijgen kan gewoonweg niet met 4 leerlingen tegelijk. Een instructeur kan op die manier nooit de aandacht geven die vereist is in sommige situaties. Eigenlijk zelfs levensgevaarlijk. Wij noemen dit gewoon “zakkenvullerij”. Een rij“school” onwaardig. Dit geldt ook voor de “opleiding in één dag”; Na ongeveer twee uur praktijkles (dan bedoelen we ook echt les !) neemt de concentratie af. Met gevolg dat de gemiddelde leerling niets meer in zich opneemt en de kans op ongevallen beduidend toeneemt… Stel je voor dat je ná deze twee uur dus nóg twee uur moet lessen én daarna dan nog examen moet doen. Waanzin en geheel onnodig… In de periode tussen het aanvragen en het praktijkexamen is het veel verstandiger (en veiliger) om twee keer twee uurtjes te lessen. Ja, wij draaien op jaarbasis iets minder praktijkexamens dan “die enkele andere rijscholen”. Wij zullen ook wel minder verdienen dan “die enkele andere rijscholen” maar wij kunnen in ieder geval zeggen dat onze leerlingen goudeerlijk les krijgen. Dit bewijst ons slagings- percentage. Animo / Nr.1: De grootste kans om in één keer te slagen.

BROMFIETS NIEUWS

  DOWNLOADS / AANBEVOLEN

  Ons slagingspercentage

  Slagingspercentage voor eerste examens: 90%
  Slagingspercentage voor herexamens: 95%
  Gemiddelde slagingspercentage in Haarlem: 66%

  Controleer deze gegevens op rijschoolgegevens.nl.

  COMPLEET PAKKET SCOOTERRIJLES

  VAN € 409,95 NU VOOR SLECHTS € 340,-!

  Dit complete bromfietspakket bevat een theorieboek, 2 x 2 uur theorieles, 1 theorie examen,
  3 uur praktijkles (2 x 1,5 uur) en 1 praktijkexamen.

  ERVARINGEN VIA KLANTENVERTELLEN.NL

  Top rijschool, goede begeleiding, je krijgt les in jouw persoonlijke tempo, dus niks geen gehaast, je leert er een hoop en bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Kortom kom lessen bij Animo nr1 als je auto, motor of scooter wilt rijden.
  Ik zelf heb nu een jaar en 2 maanden me motor rijbewijs en trotse eigenaar van een mooie Honda chopper.
  Groetjes Linda
  Linda
  Linda
  Uit Haarlem
  Animo is een hele goede professionele rijschool! Ik heb zelf mijn scooterrijbewijs in 1 keer gehaald en ben op dit moment bezig met rijlessen voor mijn autorijbewijs. Deze rijschool is heel erg aan te raden !
  Melissa
  Melissa
  Uit Haarlem

  Het bromfietsexamen

  Scooterrijles geslaagde bij Scooterrijschool Animo-Nr.1 in HaarlemHet bromfietsexamen duurt ongeveer 45 minuten, waarvan je circa 25 minuten daadwerkelijk op de weg rijdt. De overige tijd is nodig om kennis te maken met de examinator, uitleg over de portofoon en natuurlijk na afloop de nabespreking: (ben je geslaagd of niet?).
  Tijdens de rit op de weg rijdt de examinator (en je instructeur, als je dit graag wilt) op een bromfiets achter je aan en krijg je via de portofoon (net als bij het motorexamen) te horen welke kant je op moet.
  Onderschat dit examen niet, want je krijgt (als je geslaagd bent) net als beginnende automobilisten gewoon een puntenrijbewijs (beginners rijbewijs). Dat wil zeggen dat je voor iedere (grove) overtreding in het verkeer (straf)punten krijgt. Na drie strafpunten kun je weer opnieuw examen doen.
  Om praktijklessen te mogen nemen moet je éérst in het bezit zijn van je theoriecertificaat. Het bromfietsexamen voor je theoriecertificaat mag je per juni 2011 al vanaf 15,5 jaar doen.

  Onze pakketten voor scooterrijles/bromfietsrijles

  Om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op het examen hebben wij de volgende mogelijkheden:

   

  Pakket A (compleet), € 409,95,- NU € 340,-!
  • Theorieboek
  • 2 x 2 uur theorieles (theorieles mag je natuurlijk al volgen vóór dat je 16 bent)
  • 1 x theorie-examen
  • 3 uur praktijkles (2 x 1,5 uur)
  • 1 x praktijkexamen.

   

  Pakket B (alléén praktijk), € 314,- NU 300,-!
  • 4 x praktijkles (2 x 1,5 uur)
  • 1 x praktijkexamen.

  Volg ons op Facebook!

  RijschoolHaarlem
  MAIL ONS!

  DIRECT AANMELDEN SCOOTERRIJLES

  Maak nu direct gebruik van onze scherpe aanbiedingen!

  Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je je direct aanmelden? Bel dan naar 023-5254509 en je zal gelijk geholpen worden. Wil je liever mailen? Dat kan via info@animo-nr1.nl.

  GESLAAGD VOOR SCOOTER BIJ RIJSCHOOL ANIMO / NR.1

  Kosten scooter examens

  Een los theorie-examen kost € 36,-
  Een los praktijkexamen kost € 169,00
  TIP: Reserveer je zelf je theorie-examen bij www.cbr.nl dan kost dit je slechts € 31,50.
  ONS SLAGINGSPERCENTAGE

  HOGE SLAAG- KANS!

  De slaagkans bij een rijschool hangt af van vele factoren, zoals het aantal lessen dat gegeven wordt, de instructeurs en de lesmethodes. Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je zo snel mogelijk het examen aanvraagt.

  GESLAAGD?

  KADOBON-RIJSCHOOLKrijg je van ons een cadeau!

  Ben je geslaagd voor je bromfietsexamen dan krijg je van ons een cadeaubon voor een gratis autorijles EN een gratis auto praktijkexamen!

  DUS NOG ÉÉN KEER...

  Waarom scooter rijlessen bij Rijschool Animo-Nr.1?

  Omdat de bromfietsopleiding alléén gegeven mag worden door motorinstructeurs. Vergelijk op www.rijschoolgegevens.nl ons slagingspercentage voor de motor maar eens met dat van de andere rijscholen welke de bromfiets opleiding in Haarlem en omgeving doen.

  Nu is de keus snel gemaakt. Toch?