Brommer

Brommer

Slagingspercentage 86 - 90%

Brommer

Lespakketten bromfiets vanaf € 284,00!

Bromfietsrijles

In Bloemendaal zitten niet écht specifieke scooterrijscholen. Rijschool Animo-Nr.1 is sinds de invoering van het bromfietsrijbewijs één van de zeer weinige rijscholen die heel bewust met maximaal twee leerlingen tegelijk rijdt, aangezien lessen met meer dan twee leerlingen (voor de motorrijlessen zelfs verboden) niets meer met veiligheid te maken heeft. Wij als Animo-Nr.1 beseffen dat het scooterrijbewijs juist voor de verkeersveiligheid geïntroduceerd is…

Auto

Auto

Slagingspercentage 60 - 65%

Auto

Lespakketten auto vanaf € 1732,50!

Autorijles

Onze instructeurs zijn stuk voor stuk in het bezit van een geldig instructeurbewijs en wij geven les aan de hand van de instructiekaart. Hierdoor kun je zelf bijhouden hoever je gevorderd bent. Géén doelloze ritjes meer. Onze instructeurs gaan ook geen boodschappen doen tijdens je rijles.

Motor

Motor

Slagingspercentage 91 - 95%

Motor

Lespakketten motor vanaf € 967,00!

Motorrijles

Wij starten met motorrijles uiteraard vanaf de rijschool. Vanuit Bloemendaal kun je binnen 10 minuten bij ons op de rijschool zijn.

Op een gezellige manier je motorrijbewijs halen? In je eigen tempo leren wij je de oefeningen aan met altijd maximaal 2 leerlingen. Bij ons dus geen oefenterrein waar je met zo’n 10 tot 12 leerlingen en 1 instructeur aan je lot wordt overgelaten. Onze instructeurs volgen ook altijd (weer of geen weer) met de motor. Hierdoor kunnen wij je beter beschermen maar ook specifieke onderdelen als “plaats op de weg” en “bochtentechniek” kunnen natuurlijk alléén maar vanaf de motor gedemonstreerd worden. Zeg nou zelf: een motorinstructeur in een auto…. Dat kan toch écht niet meer…!!

Aanhanger

Aanhanger

Slagingspercentage 86 - 90%

Aanhanger

Compleet pakket aanhanger voor € 535,-!

Aanhangerrijles (BE)

Oók op het gebied van aanhangwagens (personenauto) kunnen wij aardig meepraten. Met een gemiddeld slagingspercentage van 85 tot 90 % mogen we zeggen dat we ook hier reden tot spreken hebben. Ben je van plan om met een “grotere” caravan te gaan rijden? Neem gerust eens contact met ons op.

Waarom Rijschool Animo-Nr.1?

Rijschool Animo-Nr.1, misschien wel de twee beste rijscholen onder één dak. Onze slagingspercentages liggen bij alle categorieën waarin wij lesgeven, ver boven het gemiddelde van examenkring 31 (Haarlem). Dit komt omdat wij het woord “school” hoog in ons vaandel hebben. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Uiteraard wordt u ook vanuit Bloemendaal opgehaald en weer teruggebracht.

Theorieles

Voor alle rijbewijscategorieën geven wij natuurlijk ook theorieles. Ideaal vanuit Bloemendaal want met circa 10 minuten kun je bij ons op de rijschool zijn. Elke woensdagavond geven we op een leuke gezellige manier theorieles aan de hand van CBR dia’s en mondelinge uitleg.

Bekijk de website voor meer informatie

Zoals je ziet is rijschool Animo-Nr.1 bij uitstek geschikt om ook vanuit Bloemendaal je rijlessen te volgen. Graag zien we jou dan ook als een van onze aanstaande leerlingen. Gebruik het navigatiemenu bovenaan deze pagina om meer informatie te verkrijgen over onze diensten.

NIEUWS

 • 10dec

  Automaat rijles (100% elektrisch!) per januari 2022

  Read More →
 • 20dec

  Alles over het nieuwe A1, A2 en A Code 80 motorrijbewijs

  Read More →
 • 23feb

  ‘Nieuwe stijl’ theorie examen

  Read More →

THEORIELES

In een gezellige sfeer wordt je de verkeersregels eigen gemaakt.

MEER INFORMATIE
Theorieles in de buurt van Bloemendaal en IJmuiden

RIJANGST / FAALANGST

Rijschool Animo / Nr.1 biedt u de juiste begeleiding.

MEER INFORMATIE
Rijschool in de buurt van Bloemendaal en IJmuiden

ERVARINGEN VIA KLANTENVERTELLEN.NL

Ik heb in 1x mijn rijbewijs behaald bij Animo zowel theorie als praktijk. Ik heb hele fijne lessen gehad en erg veel geleerd. De theorielessen die worden gegeven waren ook zeker de moeite waard! Zeker een aanrader om hier je autorijlessen te nemen!
Laura
Laura
Uit Haarlem
Top rijschool, goede begeleiding, je krijgt les in jouw persoonlijke tempo, dus niks geen gehaast, je leert er een hoop en bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Kortom kom lessen bij Animo nr1 als je auto, motor of scooter wilt rijden.
Ik zelf heb nu een jaar en 2 maanden me motor rijbewijs en trotse eigenaar van een mooie Honda chopper. Groetjes Linda
Linda
Linda
Uit Haarlem
Zelfs als je wat ouder en ook nog vrouw bent word je uitstekend opgeleid om goed motor te kunnen rijden. Daardoor al aardig wat ritten naar en in het buitenland gereden. Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Finland, Amerika, Colombia. En als het lukt komen er nog een aantal bij. Bedankt Animo-Nr.1.
Ellie
Ellie
Uit Santpoort
Uitstekende motorrijschool, heb op een heel prettige, ontspannen manier leren motorrijden. Meeste lessen van Rob en dat was echt top! Deskundig, heel oplettend, opbouwende feed-back, geduld (!) en veel humor. Ook bij Willem een aantal keer goed les gehad. Alle examens in één keer gehaald en echt het gevoel dat er een goeie basis is gelegd. En nu ervaring opdoen. Bedankt!
Ico
Ico
Uit Haarlem
In '95-96 bij Willem auto leren rijden, nu wilde ik toch ook graag motor leren rijden.! De persoonlijke aandacht en vooral begeleiding waren/zijn super! Met maximaal 2 leerlingen rijden geeft een gevoel dat er goed naar je gekeken wordt. Door mijn faalangst ging niet alles van het leien dakkie, maar wat een geduld!! Inmiddels ben ik geslaagd en zo blij!! Willem en Rob, bedankt voor jullie engelengeduld, jullie zijn toppers!
Sandra
Sandra
Uit IJmuiden

GESLAAGD BIJ RIJSCHOOL ANIMO / NR.1