Brommer

Brommer

Slagingspercentage 86 - 90%

Brommer

Lespakketten bromfiets vanaf € 284,00!

Bromfietsrijles

De tekst bij “Motorrijles” is nog véél meer van toepassing voor bromfietsers. Ideaal om met je scooterrijles al in Haarlem te beginnen want nu heb je maar 4 lesjes om het examengebied te verkennen. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons slagingspercentage via onderstaande link.

Auto

Auto

Slagingspercentage 60 - 65%

Auto

Lespakketten auto vanaf € 1732,50!

Autorijles

Onze instructeurs zijn stuk voor stuk in het bezit van een geldig instructeursbewijs en wij geven les aan de hand van de instructiekaart. Hierdoor kun je zelf bijhouden hoever je gevorderd bent. Géén doelloze ritjes meer. Onze instructeurs gaan ook geen boodschappen doen tijdens je rijles.

Motor

Motor

Slagingspercentage 91 - 95%

Motor

Lespakketten motor vanaf € 967,00!

Motorrijles

Voor motorrijles zul je, ongeacht bij welke rijschool, altijd naar de rijschool toe moeten komen. Een reden temeer om je rijles in Haarlem te nemen. Dit scheelt namelijk áltijd het doelloos heen en weer van en naar IJmuiden rijden. Je rijles start al in Haarlem. En ja, je zult nu op eigen vervoer van IJmuiden naar Haarlem moeten komen, maar financieel is dat veel voordeliger.

Aanhanger

Aanhanger

Slagingspercentage 86 - 90%

Aanhanger

Compleet pakket aanhanger voor € 535,-!

Aanhangerrijles (BE)

Rijschool Animo-Nr.1 is gevestigd midden in het examengebied. Met een slagingspercentage van 85 tot 90% mogen we zeggen dat we voldoende ervaring hebben om onze leerlingen een gedegen opleiding te verzorgen.

Auto-, motor-, en bromfietsrijles in of vanuit IJmuiden

Rijscholen genoeg in IJmuiden, maar kijk je ook wel eens naar wat een rijschool als “school” presteert? Wij, Rijschool Animo-Nr.1, hebben bijvoorbeeld voor alle categorieën waarin we lesgeven, een slagingspercentage wat ruim boven het gemiddelde van alle rijscholen in IJmuiden ligt. Dit komt omdat wij het woord “school” hoog in ons vaandel hebben. Kwaliteit staat bij ons bovenaan.
Zowel voor je theorie als je praktijk moet je examen doen in Haarlem. Eigenlijk is het dan logisch dat je ook een rijschool in Haarlem neemt voor je lessen. Zo weet je zeker dat je lessen in Haarlem plaatsvinden. Voor autoleerlingen; De kans dat je de volgende leerling in Haarlem moet ophalen is namelijk erg groot. Zo is het misschien ook heel verstandig om iets langer te lessen. Wist je bijvoorbeeld dat leerlingen uit Heemskerk of Beverwijk bijna allemaal anderhalf of twee uur lessen? Zo steek je tenminste nog wat op, leer je meer en ben je niet meer alleen aan het “heen en weer” rijden en heeft een instructeur dus veel meer tijd voor je.

NIEUWS

 • 10dec

  Automaat rijles (100% elektrisch!) per januari 2022

  Read More →
 • 20dec

  Alles over het nieuwe A1, A2 en A Code 80 motorrijbewijs

  Read More →
 • 23feb

  ‘Nieuwe stijl’ theorie examen

  Read More →

THEORIELES

In een gezellige sfeer wordt je de verkeersregels eigen gemaakt.

MEER INFORMATIE
Theorieles in de buurt van Bloemendaal en IJmuiden

RIJANGST / FAALANGST

Rijschool Animo / Nr.1 biedt u de juiste begeleiding.

MEER INFORMATIE
Rijschool in de buurt van Bloemendaal en IJmuiden

ERVARINGEN VIA KLANTENVERTELLEN.NL

Ik heb in 1x mijn rijbewijs behaald bij Animo zowel theorie als praktijk. Ik heb hele fijne lessen gehad en erg veel geleerd. De theorielessen die worden gegeven waren ook zeker de moeite waard! Zeker een aanrader om hier je autorijlessen te nemen!
Laura
Laura
Uit Haarlem
Top rijschool, goede begeleiding, je krijgt les in jouw persoonlijke tempo, dus niks geen gehaast, je leert er een hoop en bij binnenkomst voel je je meteen op je gemak. Kortom kom lessen bij Animo nr1 als je auto, motor of scooter wilt rijden.
Ik zelf heb nu een jaar en 2 maanden me motor rijbewijs en trotse eigenaar van een mooie Honda chopper. Groetjes Linda
Linda
Linda
Uit Haarlem
Zelfs als je wat ouder en ook nog vrouw bent word je uitstekend opgeleid om goed motor te kunnen rijden. Daardoor al aardig wat ritten naar en in het buitenland gereden. Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Finland, Amerika, Colombia. En als het lukt komen er nog een aantal bij. Bedankt Animo-Nr.1.
Ellie
Ellie
Uit Santpoort
Uitstekende motorrijschool, heb op een heel prettige, ontspannen manier leren motorrijden. Meeste lessen van Rob en dat was echt top! Deskundig, heel oplettend, opbouwende feed-back, geduld (!) en veel humor. Ook bij Willem een aantal keer goed les gehad. Alle examens in één keer gehaald en echt het gevoel dat er een goeie basis is gelegd. En nu ervaring opdoen. Bedankt!
Ico
Ico
Uit Haarlem
In '95-96 bij Willem auto leren rijden, nu wilde ik toch ook graag motor leren rijden.! De persoonlijke aandacht en vooral begeleiding waren/zijn super! Met maximaal 2 leerlingen rijden geeft een gevoel dat er goed naar je gekeken wordt. Door mijn faalangst ging niet alles van het leien dakkie, maar wat een geduld!! Inmiddels ben ik geslaagd en zo blij!! Willem en Rob, bedankt voor jullie engelengeduld, jullie zijn toppers!
Sandra
Sandra
Uit IJmuiden

GESLAAGD BIJ RIJSCHOOL ANIMO / NR.1